Veelgestelde vragen

Neen, momenteel beperken de lessen zich enkel tot de schoolvakanties.

Wij hebben geen plaatsen voor nieuwe privélessen. Hou onze sociale media in het oog wanneer er toch plaatsen vrij komen.

Neen, je kind moet 4 jaar zijn bij de start van de lessen.

Nee, de wachtlijst is enkel van toepassing voor de huidige lessenreeks. Indien er net voor of in het begin van de lessenreeks toch nog iemand uitschrijft, kunnen wij u contacteren om deze plek in te nemen. Uw gegevens zullen hierbij opgenomen worden in onze database. Zo ontvangt u ook alle mails i.v.m. de zwemlessen.  Voor lessenreeksen in de toekomst krijgt u tijdig een mail met de datum en het uur van inschrijving in vermeld. Dit is het moment waarop iedereen zich kan inschrijven en een gelijke kans krijgt op een vrije zwemplek.    

Voor de lessen watergewenning raden we dit af. Naarmate het stijlzwemmen begint, mag dit gerust. 

Neen, er zal geen toegang gegeven worden om te blijven kijken in het zwembad. Dit zorgt voor te veel afleiding van de kinderen. Er is wel de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune.

Na de inschrijving zal je worden doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kan je de betaling in orde brengen met Bancontact. Na deze betaling is de inschrijving definitief.

Online via onze website, vul alle informatie correct in. Kent u het niveau niet? Stuur dan een mailtje naar: contact@zwemlestienen.be

Een annulering van een lessenreeks is kosteloos tot uiterlijk 20 dagen voor de start van de eerste les. Annuleert u binnen de 20 dagen voor aanvang van de lessenreeks, dan zal er een beperkte terugbetaling plaatsvinden.

Als u de volledige lessenreeks wil annuleren wanneer deze al is gestart, dan is er geen terugbetaling meer mogelijk. 

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op de zwemles omwille van medische redenen, dan is er enkel een terugbetaling mogelijk mits het voorleggen van een geldig doktersattest.

V1.2 Algemene voorwaarden Zwemles Tienen