Over ons

Zwemles Tienen Mascotte

Wie zijn we?

Zwemles Tienen is een vereniging met veel passie voor zwemmen. Plezier en motivatie zijn waarden die centraal staan binnen onze vereniging en we trachten dit ook over te brengen op de zwemmers. 

Ik zie dat er nog steeds veel kinderen nood hebben aan zwemlessen. Door de sluiting van de zwembaden tijdens de coronapandemie, is dit alleen nog maar meer toegenomen. Voor kinderen is dit vaak een moeilijke stap, maar net daarom proberen we de lessen leuk te houden met aandacht voor een correcte techniek.

Steve

Ons team

Om alles in goede banen te leiden moet er natuurlijk een hecht team achter deze vereniging staan. Tijd nog moeite wordt bespaard om iedereen van kwalitatieve zwemlessen te voorzien. Onze lesgevers zijn dan ook van goudwaarde voor de vereniging, zij zorgen voor het resultaat. Teamwork!

Wat maakt ons uniek?

Wij schenken veel aandacht aan kwaliteit en motivatie. We werken met kleine groepjes (max. 8 zwemmers per groep), hierdoor kunnen we een persoonlijke touch geven en staan we steeds klaar om de nodige feedback te geven. 


Onze leerlijn zwemmen

We werken samen met de nieuwe leerlijn zwemmen, Fred Brevet.

Is alles nu anders? Nee, maar het is wel een grote verbetering. De eerste focus is leren veilig zwemmen, en dat start bij waterwennen en leren overleven. Daarna zal je de officiële zwemslagen schoolslag leren.

  1. Waterwennen – Zeepaardje
  2. Leren overleven – Waterschildpad
  3. Aanleren zwemstijl – Initiatie schoolslag
  4. Aanleren zwemstijl – Coördinatie schoolslag