Praktische informatie groepslessen

Opgepast er is wat informatie aangepast na de zomervakantie, we raden aan om zeker alle vragen door te nemen zodat je zeker bent van de juiste informatie. 

Heb je toch nog een vraag of is er een probleem: contact@zwemlestienen.be

Om de drukte in de kleedkamers te beperken zal je pas toegang krijgen om binnen te komen aan de kassa, 10 minuten voor de start van de les.

Voor de start van de eerste les ontvang je in de inkomhal een toegangskaartje. Gelieve dit kaartje bij te houden tijdens de ganse zwemweek. Hiermee kan je de QR-code scannen aan de zuil van het toegangspoortje. Als ouder gebruik je de kaart niet bij het binnenkomen (de kassierster zal je binnenlaten). Om je kind te komen ophalen mag je de kaart wel gebruiken als ouder.
Tijdens de laatste les van de week geef je het kaartje terug af aan de kassierster, ook als je meerdere weken les volgt.

De toegangskaarten zijn eigendom van het zwembad, wij betalen hierop een waarborg. Bij verlies of het niet teruggeven van de kaart zullen wij €2,5 aanrekenen.

Het omkleden gebeurt enkel in de blauwe gang van de individuele kleedkamers. Laat zeker niets liggen in het kleedhokje.

Neem 1 euro mee voor het gebruik van de locker. Deze krijg je uiteraard terug na het gebruik van de locker.

Dit mag zeker! Het is wel verplicht om je schoenen en kousen uit te doen als je uit de kleedkamer stapt. Gelieve respect te tonen voor het kuispersoneel van het zwembad.

De lesgevers zullen de kinderen komen ophalen in de gang die toegang geeft naar de douches. Je wacht als ouder dus het beste in deze gang met je zoon of dochter. De lesgever zal na de les de kinderen terug brengen naar deze gang. Tijdens de eerste lesdag zal dit ook worden aangeduid.

Neen, we hebben tijdens de corona-periode een uitzondering gekregen op deze regel. Vanaf de herfstvakantie zal het niet meer toegelaten zijn om als ouder met kledij in het zwembad te komen.

Tijdens de lessen kan je niet in het zwembad blijven. Wij volgen hiermee de richtlijnen van het huishoudelijk reglement van Stad Tienen. Je kan als ouder plaats nemen op de tribune of in de inkomhal.

Zowel voor als na de zwemles mag je niet in het water. De toegang beperkt zich enkel tot de zwemles.

Zwembandjes zijn zeker niet nodig, de kinderen zullen in de beginfase enkel zwemmen in een zone waar ze kunnen staan. In het zwembad is er ook genoeg materiaal voorzien om elk kind de benodigde beschermingsmiddelen te geven.

Een zwembril raden we af tijdens de watergewenning fase, zodat de kinderen leren wennen aan het water in hun ogen. Vanaf groep 2 mag dit wel.

Perfect, je kind leren zwemmen en zelf aan je conditie werken 😉 . Vergeet dit wel niet te melden aan de kassa, dit is niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld.