Praktische informatie groepslessen

Opgepast we raden aan om zeker alle vragen door te nemen zodat je zeker bent van de juiste informatie. Heb je toch nog een vraag of is er een probleem: contact@zwemlestienen.be

Om de drukte in de kleedkamers te beperken zal je pas toegang krijgen om binnen te komen aan de kassa, 15 minuten voor de start van de les.

Via mail ontvang je een QR-code, deze kan je opslaan op je gsm en kan je scannen aan de zuil van het toegangspoortje. Deze QR-code werkt enkel 15 minuten voor de start van de zwemles.

Let op: je moet 5 seconden wachten als je de QR-code een tweede keer wilt scannen.

Het omkleden gebeurt enkel in de blauwe gang van de individuele kleedkamers. Laat zeker niets liggen in het kleedhokje.

Neem 1 euro mee voor het gebruik van de locker. Deze krijg je uiteraard terug na het gebruik van de locker.

Dit mag zeker! Het is wel verplicht om je schoenen en kousen uit te doen als je uit de kleedkamer stapt. Gelieve respect te tonen voor het kuispersoneel van het zwembad.

De lesgevers zullen de kinderen komen ophalen in de gang die toegang geeft naar de douches. Je wacht als ouder dus het beste in deze gang met je zoon of dochter. De lesgever zal na de les de kinderen terug brengen naar deze gang. Tijdens de eerste lesdag zal dit ook worden aangeduid.

Neen, we hebben tijdens de corona-periode een uitzondering gekregen op deze regel. Vanaf 2024 zal het niet meer toegelaten zijn om als ouder met kledij in het zwembad te komen.

Tijdens de lessen kan je niet in het zwembad blijven. Wij volgen hiermee de richtlijnen van het huishoudelijk reglement van Stad Tienen. Je kan als ouder plaats nemen op de tribune of in de inkomhal.

Zowel voor als na de zwemles mag je niet in het water. De toegang beperkt zich enkel tot de zwemles.

Zwembandjes zijn zeker niet nodig, de kinderen zullen in de beginfase enkel zwemmen in een zone waar ze kunnen staan. In het zwembad is er ook genoeg materiaal voorzien om elk kind de benodigde beschermingsmiddelen te geven.

Een zwembril raden we af tijdens de watergewenning fase, zodat de kinderen leren wennen aan het water in hun ogen. Vanaf groep 2 mag dit wel.

Perfect, je kind leren zwemmen en zelf aan je conditie werken 😉 . Vergeet dit wel niet te melden aan de kassa, dit is niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld.