Praktische informatie privélessen

Heb je toch nog een vraag of is er een probleem: contact@zwemlestienen.be

Je kan dat doen via onze online kalender. Als de momenten slecht uitkomen, stuur ons dan even een sms en dan bekijken we wat er mogelijk is.

https://go.oncehub.com/zwemles

Een zwemles voor een kind is altijd 30 minuten, tenzij anders afgesproken met de ouder. Het lesgeven aan twee kinderen kan enkel als het niveau hetzelfde is.

 30 minuten45 minuten60 minuten
1 kind€ 25,00€ 37,50€ 50,00
2 kinderen samen€ 18,50€ 27,75€ 37,00

Wij versturen eenmaal per maand een betaalaanvraag van de voorgaande zwemlessen. Je kan deze betalen via Bancontact.

Neen de toegangsprijs is niet inbegrepen. Je dient zelf deze per beurt te betalen of een abonnement te nemen van 10 beurten aan de kassa.

De kassa van het zwembad is op weekdagen steeds gesloten tussen 18u30 – 19u. Als je geen abonnement hebt zal je geen toegang hebben tot het zwembad.

Dit mag zeker! Het is wel verplicht om je schoenen en kousen uit te doen als je uit de kleedkamer stapt. Gelieve respect te tonen voor het kuispersoneel van het zwembad.

De lesgever zal je kind komen ophalen in de gele gang (individuele kleedkamers, kortste bij de douches). Je wacht als ouder dus het beste in deze gang met je zoon of dochter. 

Na de zwemles brengen we je zoon of dochter terug naar dezelfde plaats.

Geen paniek, de kans is heel groot dat de lesgever tijdens zijn vorige lessen is uitgelopen. Hou rekening met 5 à 10 minuten.

Tijdens de lessen raden we aan om niet te kort in de buurt te blijven. Dit zorgt vaak voor teveel afleiding van je kind. Je kan tijdens de zwemles eventueel baantjes zwemmen of plaatsnemen op de tribune/inkomhal.

Zwembandjes zijn zeker niet nodig, je kind zal in de beginfase enkel zwemmen in een zone waar ze kunnen staan. In het zwembad is er ook genoeg materiaal voorzien om je kind de benodigde beschermingsmiddelen te geven.

Een zwembril raden we af tijdens de watergewenning fase, zodat de kinderen leren wennen aan het water in hun ogen. 

Een badmuts is niet verplicht, maar probeer de haren zoveel mogelijk vast te maken met een elastiek of speldjes. Voor een jongen met lang haar raden we wel een badmuts aan.

Dit kan je steeds zelf doen via het online reserveringssysteem. Wanneer je op minder dan 24 uur voor de les start wilt annuleren, dan vragen we om een sms te sturen of even te bellen. Als dit te vaak gebeurt zonder geldige reden dan zal de les aangerekend worden.

Ja, we proberen steeds na elke les een samenvatting te geven van de vaardigheden van je kind.

Ja, wij voorzien steeds een verzekering voor lichamelijk ongevallen.